Desinficering af lokaler

– når sikkerheden er vigtig

 

Hos DIS Industri vil vi gerne hjælpe med at mindske smitterisikoen de steder, hvor der samles flere mennesker dagligt. Derfor tilbyder vi  rengøring og desinficering til offentlige institutioner, bygninger og private virksomheder med miljøvenlige produkter.

En lavere smitterisiko

Hos DIS Vest har mange års erfaring med rengøring og desinfektion af lokaler – primært inden for fødevareindustrien. Den kvalitetskontrol og analyse af udtagne prøver, der er gennemført efter rengøring, betyder, at vi gennem tiderne ved, hvad der virker og hvad der ikke virker.

På nuværende tidspunkt har det aldrig været vigtigere at kunne desinficere store områder på en hurtig og effektiv måde og med midler. Vi har desværre ikke et vidundermiddel, som kan sikre at ingen smittes og at alt i et rum bliver sterilt, men vi har et par forslag til, hvad der kan gøres – og til en overkommelig indsats og økonomi.

Her kan du læse mere om 2 forskellige metoder, som vi vil anbefale.
Vi ved, at begge metoder nedbringer smitterisikoen – men igen, er der ikke tale om vidundermiddel.

Indhent uforpligtende tilbud her.

Metode 1

Vi kan udlægge en tåge af et desinfektionsmiddel som er godkendt til anvendelse i områder, hvor der færdes mennesker – ligesom det er fødevare godkendt. Det kan gøres dagligt – f.eks. efter fyraften, så lokalet er desinficeret inden næste fremmøde.  Det er en nem og billig løsning. Afhængig af lokalestørrelse og totalmængde – prisen starter ved 15 kr. m2 – dog min. 100 m2.

Metode 2

En mere grundig metode er en manuel daglig rengøring af alle flader med vand og sæbe og derefter udlægning af desinfektionsmidlet, der er beskrevet i metode 1.
Metode 2 udføres også efter fyraften, når der er færrest mulige mennesker tilstede på arbejdspladsen.

Forebyggelse af smitte i dagligdagen

Som nævnt flere gange før, så findes der desværre ikke et vidundermiddel, der langtidsdesinficerer alt.
Derfor kan begge metoder desinficere et lokale, men i det øjeblik, der igen færdes mennesker i et rum, er lokalet jo ikke længere 100% rent og desinficeret.

Derfor vil vi anbefale, at der desinficeres løbende i den kommende periode, hvor der stadig er en stor smitterisiko herhjemme.

Indhent uforpligtende tilbud her.

Skal du bruge arbejdskraft til industrirengøring?
Kontakt os her.

Find os

Hodsager

Broby

Esbjerg

Hasselager

Herlev

Nørre Sundby

Rødekro

Slagelse

Vejle

Viborg

Thisted

Tlf. 9712 0118 

Skade@dis.as