DIS nyhederne

De sidste uger har mildest talt været rimelig våde og ret blæsende – det tænker vi også, at du har bemærket.
Vi har haft travlt ved Dansk Industri & Skadeservice, for vi har alligevel taget hånd om næsten 200 sager på 16 dage, der primært skyldtes vejr og vind.
Vi havde ikke forventet, at det lige skulle storme og regne så meget, så samtidig har vi startet en afdeling op i Viborg og uddannet vores folk i højderengøring – så der har været godt med fart over feltet.

Det kan du læse mere om længere nede.

3 weekender med storm i Danmark

De sidste 3 weekender har vi haft mange jobs, og selvom vejret har givet mange udfordringer, har vi heldigvis kunne hjælpe og servicere de knap 200 anmeldelser samme dag, som skaden er blevet anmeldt.
Rapporterne er nu ude af døren, og løbende holder vi orienteret om, hvad der sker videre med hver skade.

Men selvom vi har haft travlt, og meget af vores udstyr og mandskab har været på vejene, så har vi flere affugtere og folk til at hjælpe, hvis den næste igen bliver lige så våd og blæsende.

Og nu videre til sporten – eller tæt på!

Vi har nemlig sendt vores folk på efteruddannelse i højderengøring. 4 af vores medarbejdere har været på 4 dags certificeringskursus i Actsafe udstyr. Så nu kan du få rengøring i højderne – og vi har selvfølgelig investeret i elektronisk hejs, som giver en endnu bedre produktivitet. Det betyder, at vi nu kan tage langt mere komplicerede højderengøringsopgaver ind, og vi kan løse disse professionelt og effektivt.

 

Ny afdeling i Viborg

Vi har endelig fundet egnede lokaler i Viborg i forbindelse med vores fortsatte vækst.
“ En del af vores tænkning i Dansk Industri og Skadeservice er, at vi vil være tæt på vores kunder – både i forhold til samarbejde og i forhold til geografi” – udtaler ejer og daglig leder Torben Lind og fortæller videre: “Vi er glade for at erhvervslivet, og kommunen har vist os tillid og givet os opgaver – og derfor er det helt naturligt, at vi åbner en filial i Viborg.”

Dansk Industri og Skadeservice Vest har i dag filialer i Nørresundby, Thisted, Esbjerg og nu i Viborg. Vores hovedkontor ligger i Hodsager
mellem Herning og Holstebro.
I vores filial i Viborg vil vi have et lager af midler og maskiner, der gør, at vi nu endnu hurtigere og effektivt kan servicere kunderne i det midtjyske.
Det var DIS nyhederne for denne gang – vi håber, at du ikke sejler helt væk i vandmasserne, og skulle uheldet være ude, så husk, at vi står klar til at hjælpe!

Det var DIS nyhederne for denne gang – vi håber, at du ikke sejler helt væk i vandmasserne, og skulle uheldet være ude, så husk, at vi står klar til at hjælpe!

 

Med venlig hilsen
TEAM Dansk Industri & Skadeservice Vest