Nyhederne fra DIS Vest – april

Der skal lyde en stor tak til vores samarbejdspartnere, som har udvist tillid og opbakning, så vi har kunnet udføre opgaverne i denne periode. For selvom at vi er en i en speciel tid, opstår der forsat skader  og virksomheder skal have udført industrirengøring, facaderengøring og algebehandling osv.

Derfor gør det os også glade, at vi fortsat kan få lov til at hjælpe dig og de andre kunder med at løse dagligdagens opgaver.

Alle er i arbejde, og vi har indtil videre kunne løse alle opgaver. Vi har dog stor fokus på at begrænse covid-19. Derfor er vi optaget af at beskytte vores medarbejdere, kunder og alle andre, vi møder på vores vej.

Forhåndsreglerne, vi tager

  1. Vi har altid dialog med kunderne. Vi forsøger at sikre os mod, at nogle er hjemme, når vi arbejder på et skadested eller i virksomheden. Hvis der er folk til stede, så holder vi altid over 2 meters afstand.
  2. Vi spritter håndtag mv. af før og efter, at vi har lavet vores arbejde.
  3. At alle medarbejdere overholder sundhedsstyrelsens forholdsregler.
    4. Ingen møder ind i virksomheden. I stedet kører vi direkte hjemmefra og ud til vores kunder. Skal vi have en kollega med, så samler vi dem op på vejen.

På denne måde kan vi være med til at begrænse spredningen af virus.

 

Hvilke muligheder er der i forhold til Covid-19?

Selvom at vi alle drømmer om en mirakelmetode mod virussen, så er det ikke muligt at fjerne eller beskytte mod den i hverken lukkede eller åbne rum. Men vi har løsninger, som kan begrænse smitterisikoen. Sundhedsstyrelsen anbefaler manuel rengøring med vand og sæbe efterfulgt af desinfektion med klorholdige produkter, som vil kunne fjerne eventuelle virus på fladerne i rummet.

Det er også muligt at behandle med spray, men det vil aldrig kunne give den samme effekt. Uanset metode vil det være gavnligt at få et rum desinficeret, hvis der har været eller er mistanke om, at der indenfor de sidste 72 timer har været en person i rummet, som har Covid-19.

Vi løser denne slags opgaver i f.eks. lukkede rum i bolig, virksomheder, kontor, opgange, biler, busser mm. Og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp.

Spredning gennem ventilationsanlæg og genveks.

Det er måske ikke noget, de fleste lige umiddelbart tænker over, men vi anbefaler også, at du med jævne mellemrum får renset ventilationsanlægget på kontoret, industrianlægget eller i private Genveks anlæg, da de kan sprede urenheder meget hurtigt.

Så med eller uden Covid-19 vil det af sundheds- og klimamæssige årsager altid være en god og fornuftig løsning at holde dit ventilationsanlæg rent og velkørende.

Vi står derfor klar til at tage flere opgaver ind, så du kan blot ringe til afdelingschefen Henrik Tønnesen og få en snak om dine muligheder.

Du kan ringe til Henrik på tlf. 2380 0844 eller sende en mail på ht@dis.as

Foråret er på vej.

I vores sidste nyhedsbrev startede vi med vejret, og i dag vender vi vejrsituationen igen – og heldigvis er der noget bedre vejr lige nu, hvor foråret for alvor begynder at vise sig i Danmark.

Derfor står vores 3 mobile trykkertrailere og flere hedvandrensere igen klar til at udføre forårsopgaver.

Det kan blandt andet være:

  • Facaderens
  • Grafittirens
  • Algebehandling
  • Afrensning og behandling af facader, fliser og tage

Vi ønsker dig en god påske.

Og så glæder vi os fortsat til at komme ud og løse opgaver i det danske land.

Med venlig hilsen

TEAM Dansk Industri & Skadeservice