Om DIS

– Når tid, kvalitet & fleksibilitet er vigtigt.

 

Et vestjysk firma, der blev til et landsdækkende firma sammen med 3 andre afdelinger i hele landet. Her kan du læse mere om DIS’s historie – og hvorfor vi mener, at tiden er så vigtig.

Historien om rejsen i Dansk Industri & Skadeservice

Den 1. September 2005 blev Dansk Industri & Skadeservice Vest stiftet af ejer Torben Lind, der dengang havde 5 ansatte til at servicere forsikringsbranchen samt industrirengøring. I 2009 startede Torben så DIS samme nemd 3 andre afdelinger fordelt rundt om i landet. Kollegaerne Jannick Smith, Michael Nielsen og Rene Falk står for de 3 andre afdelinger i henholdsvis Vestjylland, Vejle, Midtfyn og Slagelse.

Hele selskabet har i sin helhed samlet ca. 130 ansatte fordelt i hele 11 afdelinger, og de disponerer blandt andet over mindst 1000 affugtere.

Dansk Industri & Skadeservice

– Når tiden er vigtig

Vores mission

Vores primære mission er at skabe værdi for kunderne (forsikringsselskaber, forsikringstagere og andre virksomheder) ved at minimere skadens omfang og ikke mindst forebygge nye skader og genoprette efter skete skader.

Vores værdier

Vi er professionelle fagfolk fra den gamle skole med gammeldags dyder – men vi har det nyeste udstyr, og vi arbejder effektivt. Og så har vi 5 vigtige værdier, som hele virksomheden bygger på – nemlig; fleksiblitet, kvalitet, tillid, professionalitet og socialt ansvar.
Her kan du læse mere om hver af de 5 værdier, og hvordan de udmynter sig i dagligdagen.

Fleksibilitet

Vi vægter fleksibilitet højt, og kunderne kan forvente, at vi altid har tid til dem. Det er vigtigt, at der altid er plads i kalenderen til at rykke ud til en omfattende opgave 24/7.

Kvalitet

Vi opretholder et højt kvalitetsniveau, som er baseret på viden og erfaring, men ikke mindst på dokumentation af alle sager, så vi altid har styr på vores del af aftalen. 

Tillid

Vi holder hvad vi lover, og for os, er en aftale en aftale. Det er vigtigt at vores kunder ved, hvor de har os henne og at der findes en åben og ærlig kommunikation hele vejen rundt.

Professionalitet

Vi arbejder hver dag professionelt både i forhold til de daglige opgaver, som skal udføres og vores kundeservice, men ikke mindst i forhold til vores medarbejderes kompetencer.

Socialt ansvar

Vi påtager os et socialt ansvar i forhold til ansættelse. Vi behandler vores kunder og  kolleger med de bedste vilkår og vi har f.eks. også personer i flexjob.

Skal du bruge arbejdskraft til industrirengøring?
Kontakt os her.

Find os

Hodsager

Broby

Esbjerg

Hasselager

Herlev

Nørre Sundby

Rødekro

Slagelse

Vejle

Viborg

Thisted

Tlf. 9712 0118 

Skade@dis.as