Skimmelsvamp sanering

– Effektiv afrensning af skimmelsvamp

Vi hjælper dig af med alle problemer indenfor skimmelsvamp sanering

Skimmelsvampssanering

Har I en formodning om, at en bygning er forurenet med skimmelsvampe? Så er DIS altid behjælpelig med en løsning på problemet.

Det er vigtigt at få fastslået hvilken slags sporer der er tale om, samt omkring spredningen af dem. Det er vigtigt at få skabt et korrekt billede af omfanget. Herefter udarbejder vi en handlingsplan over rengøringsforløb.

Vi arbejder hurtigt og effektivt

Vi anvender primært en kemisk sanerings model, hvor der efter 12 timer ikke kan måles nogen form for afgasning fra produktet.

Med denne form for rengøring har vi opnået meget fine resultater og hvor vi til stadighed følger udviklingen på markedet, så vi hele tiden kan yde vores kunder en god service med de sidste nye metoder og de mest miljørigtige produkter til en fornuftig pris.

 

Sikkerhed til os og dig

Forebyggelse mod flere problemer med skimmelsvamp er en stor del af vores opgave. Derfor udføres alle opgaver omkring skimmelsvamp i et tæt samarbejde med Dansk Bygningsanalyse der til slut udfærdiger en rapport, som skal bevise, at alle spor er fjernet.

Denne rapport foretages både som en sikkerhed for vores kunder samt kvalitetskontrol af vores eget arbejde.

Vi tester og afprøver gennem hele processen

Efter endt skimmelsvamp sanering foretager vi en række tape og vækst prøver.

Disse skal sikre, at man ikke risikerer at få lukket sporer inde og dermed skabe et endnu større problem på et senere tidspunkt.

Skal du bruge arbejdskraft til industrirengøring?
Kontakt os her.

Find os

Hodsager

Broby

Esbjerg

Hasselager

Herlev

Nørre Sundby

Rødekro

Slagelse

Vejle

Viborg

Thisted

Tlf. 9712 0118 

Skade@dis.as