Ventilationsrens

– Rene ventilationsrør i hele virksomheden

Flere og flere virksomheder og offentlige institutioner oplever råd- og skimmelsvampsangreb i deres ventilationskanaler, og derfor hjælper DIS Industri med rengøringen af alle ventilationssystemer.

Rensning af ventilationssystemer

I mange år har industrivirksomheder, kontorejendomme og offentlige institutioner nedprioriteret rengøringen af deres ventilationssystemer, hvilket kan medføre, at man får den stik modsatte effekt af ventilationssystemets funktioner.
Dette kan resulterer i råd- og skimmelsvampsangreb, dårligt indeklima, allergigener og koncentrationsbesvær pga. forhøjet CO2 niveau.
Derfor har vi specialiseret os i at rengøre ventilationssystemer, så jeres virksomhed kan have et sundt indeklima hele året rundt.

Ventilationsrens til private og erhverv

Hos DIS Industri klarer vi både ventilationsrensen for private og erhverv. Private boliger kan også risikere at få et tillukket ventilationssystem, der kan betyde et dårligt indeklima og hovedpine. 
Hvis du er i tvivl om en ventilationsrens kan hjælpe, så er vi altid klar til at rådgive dig.

Få bugt med allergierne

Mange danskere oplever desværre, at de får allergi overfor husstøvmider og andre allergier, der skyldes, at vores ventilationskanaler ikke er rene. 
Husstøvmiderne er en af de helt store synder, og de samles ofte i ventilationssystemet, og når de så skifter hud, kommer de med ud i den luft, som vi indånder. 
Derfor har vi gode resultater med at nedsætte allergiske reaktioner på for eksempel husstøvmider, når rensning af ventilationssystemet er gennemført.

Skal du bruge arbejdskraft til industrirengøring?
Kontakt os her.

Find os

Hodsager

Broby

Esbjerg

Hasselager

Herlev

Nørre Sundby

Rødekro

Slagelse

Vejle

Viborg

Thisted

Tlf. 9712 0118 

Skade@dis.as